U heeft onze een product bij ons gekocht en/of onze website bezocht en wilt ons feedback geven? Dit stellen wij zeer op prijs. Graag zien wij uw reactie tegemoet!

Wij respecteren uw privacy dus plaatsen uw feedback geanonimiseerd
 
Morten 08-08-2019 om 00:17:04

Min første bestilling fra Mister Limited, da Jeg oppdaget siden ved en tilfeldighet. Prisene var lave nok og kundeservicen samt oppfølging var meget profesjonell, Perry er en svært imøtekommende selger:)
Det som imponerte mest var hvordan han fikk den til å skli rett igjennom tollen, en smart måte å gjøre det på!

Michele 13-07-2019 om 10:39:28

This was my first purchase from Mister Limited.
Since the first approach, Perry was a cordial and extremely kind seller. He was willing to answer to all my questions and to provide information and photographs of the watches on sale.
All the purchase process was fast and efficient, as well as the shipping.
The watch I received was perfect.
5 stars more than deserved. I will buy other watches from Perry, for sure.

P.S.
Maybe, the prices are not the best on the Web but but the professionalism and the reliability of the seller are also part of the amount to be paid.
Last but not least, Seiko Nederland confirmed that Perry is an official dealer.

Willem 05-07-2019 om 14:00:55

De bestelling van mijn Seiko Prospex SZSC gedaan op 24 juni, helaas vanwege internetverbindingsproblemen (offshore) geen betalingsmogelijkheid. Perry bereid gevonden het horloge even te reserveren totdat ik weer verbinding had. Geweldige service en het horloge bij aankomst thuis kunnen bewonderen, ik ben er erg blij mee en uiterst tevreden waarop het hele transaktie proces plaats heeft kunnen vinden.
Nu sparen voor een "big blue hole" om mijn verzameling te kompleteren,
Thanks again Perry!

Bas 01-07-2019 om 21:00:17

Vanuit mijn vorige goede ervaringen met Perry, vorig jaar weer contact gelegd richting een hele mooie Seiko (mijn lievelingsmerk).
Mijn goede ervaring en vertrouwen van destijds was direct weer terug, vanaf het eerste moment. Dank Perry, voor je passie voor horloges, betrouwbare en prettige communicatie.

Jeroen 28-05-2019 om 09:54:26

Prachtig horloge!
Alles verliep heel vlot met een duidelijke communicatie.
Op zoek naar een origineel stuk, dan ben je bij Mister Limited aan het juiste adres …

Jukka 02-05-2019 om 19:45:11

Ordered and purchased Seiko Solar Chrono SSC717P1. Price was a lot of cheaper than in Finland and another reason: This very beautiful and nice color model was sold out in whole country. I can definitely recommend Mister Limited for everyone. Many thanks for the excellent watch and best wishes to Mister Limited from Finland.

Richard 03-04-2019 om 09:35:50

Purchased a limited edition Seiko. Pricing was good. The attention to detail in preparing the watch for shipping was impressive - packaging was excellent. Also, very responsive to questions. Will definitely purchase from Mister Limited again.

ANDREAS 13-03-2019 om 15:40:59

The watch is perfect! I'm very satisfied with seller's communication and prompt delivery! Many thanks from Greece

M.G.D. 07-02-2019 om 01:18:39

Ik moet eerlijk zeggen ik kende misterlimited.com niet en had er best even moeite mee om te bestellen, je maakt toch een aardig bedrag over voor iets voor mijn gevoel... een persoonlijk ding een horloge.
Aangezien ik een horloge dag en nacht draag en altijd naar kijk.

Mister Limited (of mag ik nu Perry zeggen) gaf mij in de bestel procedure een betrouwbaar gevoel ik werd met diverse mailtjes keurig op de hoogte gehouden.

Ik ben helemaal verliefd op mijn nieuwe Seiko SNE498P1 en ga eerdaags mijn oude na 12 jaar dragen mijn Seiko SKZ247K1 (en die is in de meest barre omstandigheden geweest) laten repareren bij Perry.


John 03-02-2019 om 14:12:52

Afgelopen maandag een groene Sumo besteld, dinsdag in huis. Prachtig mooi Japan-only horloge, ik ben er heel erg blij mee.

 
Pagina 1 van 4

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief




Aanmelden

 

MISTER LIMITED
Postbus 8123
3301CC Dordrecht
Nederland

KvK 67797297

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.