Voordelig bij de tijd
Een unieke formule waarbij u vrijblijvend prijsopgave kunt vragen aan ons.
Wij streven ernaar u vervolgens een zeer voordelig aanbod te doen.
Deze formule beperkt zich vooralsnog tot Seiko horloges en originele Seiko horloge-onderdelen, zoals bijv. banden.

Hoe werkt het?
U geeft via het contactformulier of e-mail aan naar welk Seiko model of -onderdeel u op zoek bent.
Binnen 24 uur ontvangt u een prijsopgave die 7 dagen geldig blijft, wat u de gelegenheid geeft er even rustig over na te denken.
Indien u op ons aanbod in wilt gaan bevestigt u dit per e-mail en ontvangt u van ons een pro-forma rekening waarop een aanbetaling van 50% geldt. Deze aanbetaling wordt verrekend bij aflevering. Na aanbetaling wordt het horloge of -onderdeel meteen voor u besteld. De levertijd bedraagt 3-21 dagen (afhankelijk van onze leveranciers wereldwijd). Wanneer het horloge binnen is kunt u het toegezonden krijgen of het komen afhalen.

Garantie
Uiteraard krijgt u op de horloges die wij via de Voordelig bij de tijd formule leveren dezelfde garantie als bij de juwelier om de hoek.
Via deze formule worden slechts nieuwe originele Seiko onderdelen en Seiko horloges met alle toebehoren geleverd.
Op horloges die wij leveren is 24 maanden garantie van toepassing. 
FAQ
 
Q: Ik zie het horloge waar ik bij u prijsopgave voor heb aangevraagd goedkoper aangeboden via Webshops in bijvoorbeeld Azië en Amerika. Uw aanbod is niet het voordeligste?
A: Het is inderdaad zo dat er wereldwijd meerdere goedkope aanbieders zijn. Echter enkele aandachtspunten ter overweging:
  • Bij import van buiten de EU zult u 21% btw en inklaringskosten moeten betalen. Het fabeltje dat de zending er wel even tussendoor slipt bij de douane kan u een forse financiële tegenvaller en administratieve rompslomp opleveren. Verder komen er mogelijk ook forse extra kosten voor verzending bij uw bestelling, waarover tevens btw en overige kosten verschuldigd zijn 
  • Onverhoopt garantieverhaal zal lastig worden, aanbieders buiten de EU leveren vrijwel altijd een lege garantiekaart bij het horloge waarmee in Europa geen garantie te verhalen valt. Terugzenden naar een land buiten de EU ter reparatie is kostbaar en een administratieve uitdaging. Niet zelden betaalt u nogmaals importheffingen, als het onder garantie gerepareerde horloge überhaupt de reis heen-en-terug overleeft. Vermissing in het internationale postverkeer, onbetrouwbare aanbieders waarvan u nooit meer wat verneemt op uw garantieclaim en slechte reparatie zijn slecht enkele van de problemen die u kunt ondervinden

Q: Ik zie dit model goedkoper op marktplaats-achtige websites aangeboden
A: Klopt, dat gaat om particulier aanbod. Een horloge dat meegenomen is van de vakantiebestemming of zakenreis. Zelden met ingevulde gestempelde garantiekaart van een officiële dealer dus - hoe hard de verkoper u ook tracht te overtuigen - zonder garantie. Vaak is het horloge ook even gedragen en wordt verkocht als nieuw.
Verkopers die meerdere modellen te koop aanbieden op dergelijk websites doen dit vaak zonder belasting af te dragen. U krijgt geen factuur en geen garantieverklaring op schrift. Vaak wordt op schimmige locaties afgesproken voor de overdracht.
Het prijsverschil zal overigens zo klein zijn met ons aanbod dat een weldenkend mens al snel dit onbetrouwbare alternatief naast zich neer zal leggen


Q: Zijn ALLE modellen van Seiko leverbaar via de Voordelig bij de tijd formule?
A: De modellen uit de huidige collectie zijn vrijwel altijd leverbaar, inclusief de Astron modellen. Modellen uit oudere collecties, speciale gelimiteerde uitgiften en modellen alleen beschikbaar voor de Japanse markt (JDM) zullen niet altijd geleverd kunnen worden


Q: Ik moet aanbetalen. Loop ik risico deze aanbetaling kwijt te raken?
A: Uw aanbetaling is een zekerheidsstelling dat u het horloge na binnenkomst bij ons af gaat nemen en dekt een deel van onze inkoopkosten (zoals verzending, importheffingen, etc). Als u afziet van de aankoop van een speciaal voor u besteld horloge geldt geen restitutie van uw aanbetaling. Na aanbetaling is levering van het door u bestelde horloge 100% gegarandeerd zonder beperkende voorwaarden.    
  

 

Aanmelden nieuwsbrief

Meld u hier aan voor de nieuwsbrief
Aanmelden

 

MISTER LIMITED
Postbus 8123
3301CC Dordrecht
Nederland

KvK 67797296

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.